Nieuws

A67 bij Eersel dicht door brandend voertuig

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het incident vond plaats rond 13:30 uur waarbij een vrachtwagen in brand is gevlogen. Na het incident werd de rijbaan uit veiligheidsoverweging in beide rijrichtingen afgesloten. In het voertuig zitten namelijk (afval) accu's. Inmiddels is de rijbaan richting Eindhoven weer vrij voor verkeer.

Weggebruikers richting Antwerpen leiden we vanaf knooppunt De Hogt om. Zij kunnen de borden Tilburg/Breda volgen: A2, A58, A16, E19(B).

Er zijn meerdere hulpdiensten aanwezig, waaronder de brandweer.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

RWS-twitterkaart-grensgebied-014-1

Brandend voertuig A67

Brandende lading

Update 14:55 uur

De brandweer heeft het vuur geblust en er is één rijstrook vrijgegeven voor het verkeer. Een schoonmaakmachine is opgeroepen om het wegdek te reinigen.

Tekst gaat verder onder de foto

WhatsApp Image 2024-04-18 at 14.45.31_censored

Update 15:05 uur

Vanwege de lading die de vrachtwagen bij zich had, is het een flinke klus om het wegdek en de berm schoon te krijgen. We verwachten dat de afhandeling nog tot 22:00 uur duurt, waarna de overige rijstroken worden vrijgegeven.

Omdat het verkeer weer over één rijstrook langs het incident kan, is de omleiding ingetrokken. De vertraging richting België is momenteel 15 minuten.

Update 16:28 uur

We zijn druk met opruimwerkzaamheden. Weggebruikers die richting België gaan, dienen rekening te houden met ruim een half uur extra reistijd. Vanaf knooppunt De Hogt kom je in de file.

Hier vind je de actuele vertragingstijden op de A67. Dit is de laatste update.