Nieuws

A13 dicht bij knooppunt Ypenburg na ongeval

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken. Na het incident kwamen diverse hulpdiensten ter plaatse, waaronder een traumahelikopter en de brandweer.

Na het bergen van de voertuigen vinden er wegwerkzaamheden plaats. Zo moet 30 meter vangrail hersteld worden.

Het verkeer richting Rotterdam leiden we om bij knooppunt Ypenburg. Weggebruikers kunnen hier de borden Bergen op Zoom volgen (A4, A20).

Update 15:41 uur

Door het incident staat er inmiddels een flinke file op de A4 tussen Zoeterwoude-Dorp en Den Haag-Zuid. Houd dus rekening met vertraging als je de omleidingsroute volgt.

Update 16:06 uur

Het verkeer kan weer over de A13 naar Rotterdam. We hebben zojuist één rijstrook geopend. De andere twee zijn nog dicht.

Update 16:11 uur

De omleiding hebben we ingetrokken, vanwege de file op de A4. Het levert dan ook geen extra reistijdvoordeel meer op. We verwachten rond 17:00 uur klaar te zijn met de afhandeling. Benieuwd hoe dat achter de schermen gaat? Luister onze podcast

Update 16:37 uur

Er is zojuist een extra rijstrook vrijgegeven op de A13. Er zijn dus nu twee rijstroken beschikbaar.

Update 17:11 uur

De A13 is weer vrij. We hebben de vluchtstrook afgezet vanwege de beschadigde vangrail. Die gaan we later vandaag repareren. Omdat de weg weer helemaal open is voor het verkeer, is dit de laatste update.