Nieuws

A15 dicht door werkzaamheden

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

We zijn druk met de aanleg van een nieuwe verbinding tussen de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg, de zogeheten ‘Blankenburgverbinding’. De weg is daarom van vrijdagavond tot maandagochtend dicht tussen Rozenburg-Centrum en Brielle. Tussen zaterdag 21:00 uur en zondag 09:00 uur is de weg ook in beide richtingen afgesloten tussen Rozenburg-Centrum en Havens 4100-5200 (Welplaatweg).

Omleidingen 

Uiteraard leiden we je om. Dat doen we grootschalig en lokaal.

  • Doorgaand verkeer tussen Brielle en Spijkenisse leiden we om via af- en oprit Brielle, de N57, de N218 en de op- en afrit Spijkenisse (in beide rijrichtingen);
  • Verkeer in- en om Rozenburg wordt omgeleid over de Calandbrug, de Droespolderweg en de Botlekweg (in beide rijrichtingen);
  • Het verkeer vanuit Rotterdam richting Zeeland leiden we beperkt om over de A29 en het onderliggende wegennet. 

De omleidingen geven we boven en langs de weg aan met borden. Houd rekening met een langere reistijd, die kan oplopen tot 30 minuten.

Andere werkzaamheden

Naast deze werkzaamheden werken we het hele weekend ook aan de A2 van Eindhoven naar Maastricht tussen de knooppunten Batadorp en De Hogt en van Maastricht naar Eindhoven tussen de knooppunten Leenderheide en De Hogt. 

Ook is de A67 richting België tussen het knooppunt De Hogt en Eersel dicht en werken we tot eind maart nog aan de A79 richting Heerlen tussen Maastricht en Hulsberg. 

Een compleet overzicht van alle grote en kleine werkzaamheden vind je hier. Ga je op pad? Voorkom verrassingen en check voor vertrek de actuele verkeerssituatie.