Nieuws

A17 dicht vanwege ongeluk

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeluk dat rond 15:15 uur gebeurde, is om hulpdiensten veilig te laten werken de weg afgesloten. Verkeer richting Dordrecht wordt vanaf knooppunt De Stok omgeleid via de A58 en A16.

Stel je reis uit indien mogelijk

Omdat de A17 de omleidingsroute is voor de afgesloten Haringvlietbrug, verwachten we veel drukte op de A16. We adviseren weggebruikers om - indien mogelijk - de reis uit te stellen. Mensen die wel op pad gaan, raden we aan om zich goed voor te bereiden en extra flesjes water mee te nemen en rekening te houden met extra reistijd.

Tekst gaat verder onder tweet.

Update 16:18 uur

Op de A17 richting Roosendaal moeten weggebruikers ook rekening houden met vertraging. Vanwege een kijkersfile is de extra reistijd daar momenteel een half uur over 7 kilometer.

Tekst gaat verder onder de foto.

Omleidingsbord voor ongeluk A17

Update 16:34 uur

De politie doet onderzoek naar het ongeluk. Ondertussen wordt hard gewerkt om het ingesloten verkeer (weggebruikers die achter het ongeluk staan) weg te leiden.

Op de A16 komen weggebruikers in de file bij knooppunt Zonzeel en ook op de A58 rijdt het langzaam, waar het aansluiten is vanaf Etten-Leur. De langste file staat op de A59, waar verkeer tussen Fijnaart en knooppunt Noordhoek een half uur extra reistijd hebben over een afstand van 3 kilometer.

Update 17:24 uur

Naar verwachting blijft de weg tot 18:45 uur dicht. Op de omleidingsroute is het momenteel nog erg druk. Op de A58 is de extra reistijd een half uur en op de A16 komen weggebruikers in de file bij knooppunt Zonzeel.

In de andere rijrichting staan op de A17 en A16 lange files. Tussen Moerdijk en knooppunt Noordhoek is de file 5,2 kilometer met een vertragingstijd van 20 minuten.

Update 17:40 uur

Het ingesloten verkeer is weggeleid. De politie is nog bezig met het onderzoek. In dit artikel lees je waarom een weg dan voor langere tijd dicht blijft.

Update 18:50 uur

De politie heeft het onderzoek afgerond en de weg is vrijgegeven voor verkeer. Dit was de laatste update.

Afgesloten A17