Nieuws

A27 dicht door brandend voertuig bij Nieuwendijk

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Omdat de vertraging oploopt, wordt verkeer richting Gorinchem vanaf knp. Hooipolder omgeleid via de A59, A16 en A15 (volg Rotterdam). Richting Breda is de linkerrijstrook ook dicht om de hulpdiensten ruimte te geven. Naar verwachting duurt de afhandeling tot rond 12:45 uur.

Tekst gaat verder onder de foto

tonnie

164v2 - -RWS

Update 11:00 uur

De brand is onder controle en de berging is opgestart. De linkerrijstrook richting Breda is weer vrijgegeven. De vertraging neemt af. De linkerrijstrook richting Gorinchem blijft naar verwachting de rest van de dag dicht voor berging, en herstelwerkzaamheden. Die kant op? Check dan voor vertrek onze website voor de actuele vertraging.

Update 12:15 uur

De hulpdiensten hebben het voertuig geborgen. De rechterrijstrook wordt spoedig vrijgegeven. Een ZOAB-cleaner is onderweg om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Update 12:45 uur

De rechterrijstrook is weer vrijgegeven voor verkeer. Omdat de vertraging zo goed als opgelost is, trekken we de omleiding richting Gorinchem in. De ZOAB-cleaner is nu bezig met schoonmaakwerkzaamheden. Zodra deze zijn afgerond wordt de linkerrijstrook ook weer vrijgegeven. Rond 20:00 uur vanavond wordt de linkerrijstrook richting Gorinchem weer afgekruist voor herstelwerkzaamheden aan het asfalt.

Update 13:15 uur

De linkerrijstrook is nu ook weer vrij. De vertraging richting Gorinchem is opgelost. Volg onze website voor actuele info over de werkzaamheden na 20:00 uur. Dit is de laatste update.