Nieuws

A27 dicht na ongeval bij Lexmond met meerdere voertuigen

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeval dat rond 14:30 uur gebeurde zijn meerdere voertuigen betrokken. Het verkeer kan vanaf knooppunt Gorinchem omrijden via Beesd (A15 en A2). De weg ligt bezaaid met brokstukken.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ongeval op de A27


Update 15:20 uur

In sommige gevallen doet de politieonderzoek na een incident, waardoor de afhandeling langer in beslag neemt. In dit geval is zo'n onderzoek niet nodig en dit betekent dat we spoedig een rijstrook vrij gaan maken. Zo kan het verkeer weer over de A27 richting Utrecht rijden.

Wel gaat de berger aan de slag en ruimen we de brokstukken op.

Update 15:36 uur

De vertraging op de A27 richting Utrecht is opgelopen tot 90 minuten. Vanaf Nieuwendijk is het aansluiten in de file.

Update 16:29 uur

De linkerrijstrook is inmiddels vrijgegeven. Dit betekent dat het verkeer weer via de A27 naar Utrecht kan rijden. De andere rijstrook gaan we schoonmaken en die geven we vervolgens rond 17:00 uur weer vrij.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ongeval op de A27


Update 17:41 uur

De schoonmaakwagen is nog druk bezig op de A27. De verwachte eindtijd is daarom opgeschoven naar 18:00 uur. De vertraging voor het incident is opgelopen tot bijna een uur.

Update 17:54 uur

We zijn klaar met de afhandeling op de A27. De andere rijstrook is dan ook vrijgegeven en we verwachten dat de vertraging zo afneemt. Die is nu nog 40 minuten. Dit is de laatste update.