Nieuws

A50 bij Sint-Oedenrode dicht na ongeval

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het ongeval gebeurde rond 09:10 uur op de A50 richting Eindhoven. Bij het incident zijn meerdere voertuigen betrokken, waaronder twee vrachtwagens. Verschillende hulpdiensten zijn opgeroepen om te ondersteunen bij het incident, waaronder de traumahelikopter.

Verkeer richting Eindhoven wordt omgeleid via de A59 en A2 (volg Den Bosch).

Tekst loopt verder onder het omleidingskaartje

Omleidingskaartje incident A50

Update 09:21 uur

Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse en de traumahelikopter is geland.

Update 09:37 uur

De toerit bij Sint-Oedenrode gaan we fysiek dichtzetten. Daarna kan het ingesloten verkeer weggeleid worden.

Update 10:08 uur

We zijn begonnen met het terugleiden van het ingesloten verkeer. Een zoab-cleaner is opgeroepen om het wegdek weer schoon te maken, omdat één van de betrokken vrachtwagens lekt.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ongeval A50 meerdere voertuigen

Update 10:11 uur

De politie gaat geen onderzoek doen naar de toedracht van het incident. We gaan nu aan de slag met de bergings- en schoonmaakwerkzaamheden. We verwachten hier tot 11:45 uur mee bezig te zijn.

Update 11:13 uur

Op de A50 bij Sint-Oedenrode is de linkerrijstrook weer vrijgegeven voor het verkeer. Verkeer richting Eindhoven moet rekening houden met 40 minuten vertraging. De rechterrijstrook en de toerit zijn nog dicht voor de bergings- en schoonmaakwerkzaamheden.

Update 12:15 uur

De toerit en de rechterrijstrook zijn ook weer vrijgegeven voor het verkeer. Dat betekent dat de weg weer helemaal vrij is voor het verkeer richting Eindhoven.

Dit is de laatste update.