Nieuws

A50 drie weekenden dicht tussen Apeldoorn en Arnhem

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg vervangen en daarnaast voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan bermen en vervangen of vernieuwen we de vangrail.

De afsluiting van drie weekenden is onderdeel van groot onderhoud en de komende werkzaamheden zijn de laatste fase van dit onderhoud. Als deze werkzaamheden gereed zijn, is de A50 tussen de knooppunten Waterberg en Beekbergen in beide richtingen klaar voor de komende jaren.

Waar moet je rekening mee houden?

De A50 richting Arnhem is tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg afgesloten in de weekenden van 23 tot en met 26 september, 30 september tot en met 3 oktober en ten slotte van 7 oktober tot en met 10 oktober. De weg is die weekenden dicht van vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de A1, A30 en A12.

Ga goed voorbereid op pad

We adviseren weggebruikers om tijdens de werkzaamheden om de komende drie weekenden rekening te houden met extra reistijd. Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.