Nieuws

A58 bij Moergestel dicht door ongeluk

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeluk dat rond 16:00 gebeurde, zijn meerdere voertuigen betrokken. Verkeer kan via een naastgelegen verzorgingsplaats passeren, maar de file loopt op. Verkeer wordt daarom vanaf knooppunt De Baars omgeleid via de A65 en A2. Meerdere voertuigen moeten geborgen worden en naar verwachting is de weg nog enkele uren afgesloten.

Update 16:32 uur

Achter het ongeluk staat een file van bijna zes kilometer met een vertragingstijd van een half uur. We adviseren weggebruikers om tijdens de avondspits rekening te houden met vertraging en de omleidingsroute te volgen. Ook verkeer in de andere rijrichting loopt vertraging op; daar staat namelijk een kijkersfile. Ook daar is de vertragingstijd ongeveer een half uur.

Tekst gaat verder onder foto.

Ongeluk A58

Update 16:50 uur

Er komt geen politieonderzoek naar het ongeluk. Wel moeten meerdere voertuigen geborgen worden. Naar verwachting is de weg om 17:30 uur weer vrij.

Update 17:40 uur

Alle voertuigen zijn geborgen en de weg is schoongeveegd. Vanaf Tilburg is de file zo'n 6,5 kilometer. Naar verwachting gaat de file nu wel afnemen, want de weg is zojuist vrijgegeven. De omleiding hebben we dan ook van de borden gehaald. Dit was de laatste update.

A58 afhandeling

(Foto: weginspecteur Robert).