Nieuws

A58 bij Oirschot dicht na ongeval

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het incident gebeurde rond 16:00 uur bij Oirschot. Weggebruikers richting Eindhoven dienen rekening te houden met extra reistijd. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder de brandweer en de ambulance.

Tekst gaat verder onder de foto's

Omleiding A58 richting Eindhoven

ongeval a58


Update 16:28 uur

Bij het ongeval zijn meerdere auto's en een vrachtwagen betrokken. Er komt geen politieonderzoek en dat betekent dat de berger zo al in actie kan komen. Er worden drie auto's geborgen.

Update 16:46 uur

Richting Tilburg staat een kijkersfile. Weggebruikers dienen dan ook aan de andere kant rekening te houden met vertraging. Ondertussen is de berger druk bezig, zodat we daarna een rijstrook kunnen vrijgeven.

Tekst gaat verder onder de foto

kijkersfile

Update 16:57 uur

Er is zojuist een rijstrook vrijgegeven. Wel heb je nog flinke vertraging richting Eindhoven. De extra reistijd bedraagt ruim 100 minuten. Aan de andere kant (richting Tilburg) heb je een kwartier vertraging. We verwachten de andere rijstrook rond 17:15 uur vrij te geven.

rijstrook open


Update 17:16 uur

We zijn klaar met de afhandeling, alle rijstroken richting Eindhoven zijn weer open. De vertraging zal dan ook afnemen en die bedraagt nu nog een uur. Dit is de laatste update.

rijstroken vrij