Nieuws

A58 bij Sint Annabosch dicht door asfaltschade

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Op het stuk snelweg bij knooppunt Sint Annabosch zijn diverse gaten in het wegdek geconstateerd. Het asfalt moet daarom hersteld worden. Door de afsluiting van de A58 hebben we de ruimte om nieuw asfalt te leggen.

Update 12:04 uur

We gaan beginnen met de asfalteringswerkzaamheden. De A58 is nu afgesloten tussen knooppunt Sint Annabosch en Ulvenhout. Ook de verbindingsweg van de A27 vanuit Gorinchem naar de A58 richting Galder is dicht. 

Update 12:27 uur

Naar verwachting blijft de A58 tussen knooppunt Sint Annabosch en Ulvenhout zeker tot in de avond dicht in verband met de spoedreparatie aan het asfalt. 

Update 17:30 uur

We zijn zeker nog tot 21.00 uur bezig met de wegwerkzaamheden. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie. 

Update 21:16 uur

Er is weer een rijstrook vrijgegeven op de A58 bij knooppunt Sint Annabosch richting Galder. De verbindingsweg vanuit Gorinchem (A27) naar Antwerpen (A58) is nog wel afgesloten. Weggebruikers volgen bij knooppunt Hooipolder de omleiding richting de Belgische grens.

Update 21:35 uur

Alle rijstroken zijn weer vrijgegeven bij knooppunt Sint Annabosch. De verbindingsweg vanuit Gorinchem naar Antwerpen is nog wel dicht (zie update van 21.16 uur). 

Tekst gaat door onder de foto.

A58 bij Sint Annabosch dicht door asfaltschade.

Omleidingen

We zetten twee omleidingsroutes in. Vanuit Eindhoven richting Breda/Antwerpen volg je vanaf knooppunt Batadorp Den Bosch, Waalwijk en Roosendaal (A2, A59 en A16). Vanaf knooppunt Hooipolder leiden we verkeer om via de onderstaande route.

Omleidingskaart voor de afgesloten A27.