Nieuws

A67 bij Asten dicht vanwege ongeluk

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeluk dat rond 08:50 uur gebeurde, zijn meerdere voertuigen betrokken. Om hulpdiensten veilig te laten werken, is de weg volledig afgesloten vanaf Asten. Verkeer wordt vanaf knooppunt Zaarderheiken omgeleid via de A73 en A2.

Update 09:56 uur

Op de A67 staat op dit moment nog zo'n 3,5 kilometer file. We adviseren weggebruikers om de omleidingsroute te volgen. Er wordt ondertussen hard gewerkt om het ingesloten verkeer weggeleid.

Update 10:50 uur

In de staart van de file is nog een ongeluk gebeurd en ook hier moeten hulpdiensten veilig kunnen werken. De weg is daarom nu dicht vanaf Liessel. De omleidingsroute vanaf knooppunt Zaarderheiken via de A73 en A2 blijft gelden.

Update 11:19 uur

De politie gaat ook onderzoek doen naar het ongeluk bij Liessel. De weg wordt dichtgezet vanaf Sevenum en naar verwachting is de weg om 14:30 uur weer vrij.

Tekst gaat verder onder de foto.

Bij Liessel zijn twee vrachtwagens betrokken bij een ongeluk.

Update 11:50 uur

Er wordt hard gewerkt en het ongeluk bij Someren is al afgehandeld. De weg is daar weer vrijgegeven en dat houdt in dat de A67 nu is afgesloten tussen Helden en Liessel. Weggebruikers moeten daar nu rekening houden met een file van zo'n 4 kilometer met een vertragingstijd van 25 minuten.

Update 12:29 uur

Het politieonderzoek is afgerond. Beide vrachtwagens die betrokken zijn bij het ongeluk moeten geborgen worden. Ook wordt het wegdek nog schoongemaakt.

Update 13:31 uur

De vrachtwagens zijn geborgen en de weg is schoongemaakt. Eerder dan verwacht is de weg weer vrijgegeven. Dit was de laatste update.