Nieuws

A67 bij Eersel dicht na ongeluk met vrachtwagen

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het ongeval gebeurde omstreeks 11:05 uur. Diverse hulpdiensten zijn ter plaatse. Verkeer vanuit België richting Eindhoven moet rekening houden met ruim een half uur vertraging.

Update 11:59 uur

De FO Verkeer van de politie gaat ongevalsonderzoek uitvoeren op de A67. Naar verwachting duurt de volledige afhandeling tot 15:00 uur.

Update 12:21 uur

Vanwege de vertraging op de A67 hebben we samen met het Vlaams Verkeerscentrum een omleiding ingesteld. Verkeer vanuit Antwerpen richting Eindhoven rijdt sneller via Breda.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Omleidingskaart ten behoeve van incident A67. Verkeer richting Eindhoven volgt vanaf Antwerpen Breda over de E19, A16, A58 en A2.

Update 12:32 uur

Het ongevalsonderzoek is zojuist gestart. Verkeer vanuit België moet momenteel rekening houden met 45 minuten vertraging over 8 kilometer. We adviseren verkeer gebruik te maken van de omleidingsroute (zie update 12:21 uur).

Update 13:02 uur

Op dit moment heeft verkeer vanuit België richting Eindhoven ruim een uur vertraging. De file start nog voor de grens. Omrijden wordt dus aanbevolen, zeker tot 15:00 uur. Check de actuele verkeersinformatie en vertragingstijd hier.

Diverse hulpdiensten op de weg na ongeval A67 Eersel

Update 15:00 uur

Het ongevalsonderzoek op de A67 bij Eersel is afgerond en de afzetting wordt afgebroken. Echter is in de file opnieuw een ongeval gebeurd. Tussen Retie (B) en Hapert is ter hoogte van Het Goor de rijbaan dicht. Het verkeer gaat via de verzorgingsplaats. We doen ons best de linkerrijstrook zo snel mogelijk vrij te geven, maar voorlopig blijft omrijden via Breda de beste optie.

Update 15:55 uur

Goed nieuws op de A67 richting Eindhoven. Alle incidenten zijn inmiddels afgehandeld en het verkeer kan er weer langs. Verkeer vanuit België ondervindt nog wat hinder van de file, maar deze lost snel op. Omrijden is niet meer nodig. Dit was de laatste update.