Nieuws

A67 dicht door containerbakken op wegdek

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het ongeval gebeurde rond 18:35 uur. Direct na het incident is de weg richting Eindhoven volledig afgesloten tussen Velden en knooppunt Zaarderheiken.

Update 18:51 uur

We proberen de afrit naar het tankstation schoon te vegen, zodat deze rijstrook weer gebruikt kan worden om het verkeer te laten passeren.

Tekst loopt verder onder de afbeelding

Containerbakken op wegdek

Update 18:59 uur

Inmiddels kan verkeer via de afrit passeren. Voor verkeer vanuit Keulen in Duitsland richting Eindhoven is een omleiding ingesteld.

Tekst loopt verder onder de afbeelding

Omleidingskaart incident A67

Update 19:25 uur

De omleiding vanuit Duitsland (zie update 18:59 uur) is ingetrokken, omdat verkeer richting Venlo en Eindhoven vooralsnog kan blijven passeren via de afrit.

Er is asfaltschade geconstateerd, hierdoor moet straks een noodreparatie uitgevoerd worden. Het is nog onduidelijk hoelang de afhandeling gaat duren.

Tekst loopt verder onder de afbeeldingen

A67 containerbakken

Containerbakken A67

Update 20:25 uur

Twee rijstroken op de A67 blijven afgesloten. Verkeer kan gebruikmaken van de afrit naar het tankstation om langs het incident te rijden. We zijn momenteel druk bezig om de weg te reinigen. Er komt een shovel om puin weg te schuiven en een tankwagen met water om het puin weg te spoelen.

We verwachten zeker tot 23:00 uur vanavond nodig te hebben. Er zullen tot die tijd enkele verkeerstops van maximaal 15 minuten plaatsvinden. Omrijden is niet nodig.

Tekst loopt verder onder de afbeelding

Verkeer op A67

Update 20:38 uur

De weginspecteur ter plaatse geeft een update via zijn eigen Twitteraccount.

Update 21:12 uur

Er staat momenteel geen file meer op de A67. Naar verwachting blijven twee rijstroken tot 23:00 uur afgesloten. Omdat er geen vertraging meer is, was dit de laatste update.