Nieuws

Staat er file op de N3? Kijk live mee via deze camera’s

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

In totaal zijn er drie (tijdelijke) camera’s geplaatst om de doorstroming te bevorderen. Dit idee kwam van Connie, die werkzaam is bij Rijkswaterstaat op de afdeling Verkeer- en Watermanagement. “Hoe mooi zou het zijn als mensen vooraf kunnen bekijken wat de situatie is op de N3 en daarop hun plannen aanpassen”, zegt Connie.

Evaluatie en privacy

Als de werkzaamheden zijn afgerond, wordt het gebruik van de camera’s geëvalueerd. Connie vervolgt: “Ik vind het super dat het idee uiteindelijk is gerealiseerd. Ik hoop dat veel weggebruikers hier gebruik van maken. De hulpdiensten zijn ook blij met de camera’s.” De beelden zijn onscherp gemaakt in verband met wetgeving op de privacy en worden niet opgeslagen. Ze kunnen alleen live worden bekeken. En live meekijken kan hier!

Werkzaamheden tot eind 2021

We zijn tot eind 2021 bezig met groot onderhoud aan de N3. We vervangen onder meer het asfalt en de verlichting. Ook voeren we onderhoud uit aan de viaducten. Op deze website kun je een compleet overzicht vinden van de werkzaamheden en de planning.

Camera bij de N3

Beeld: verkeerscamera langs de N3