Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een kort overzicht van de werkzaamheden waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je dit weekend op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder wordt verwacht. Dat doe je hier.

A7: Afsluitdijk dicht in beide richtingen

De Afsluitdijk is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 mei 2021 van 00:00 uur tot 08:00 uur tussen Den Oever en knooppunt Zurich afgesloten voor het verkeer. Dit vanwege het verplaatsen van groot materieel (heistellingen) in Den Oever. Meer lezen over deze werkzaamheden kan hier. 

A73: Asfalteren tussen Boxmeer en Venray

In de nacht van vrijdag 21 mei 21:00 uur tot zaterdag 22 mei 09:00 uur is de A73 van Nijmegen naar Maastricht dicht. We brengen nieuw asfalt aan tussen Boxmeer en Venray. Daarbij sluiten we ook de tussenliggende op- en afritten af. We leiden je om over de A50 en de A2.

A79: Groot onderhoud tussen Maastricht en Heerlen

We zijn ook nog bezig aan de A79 waar we de weg aan het verbreden zijn. Daarbij vervangen we meteen het asfalt tussen Hulsberg en knooppunt Kunderberg  voor een stillere variant waardoor er minder geluidsoverlast zal zijn. Voordat we beginnen met de verbreding richting Maastricht is de weg richting Heerlen nog tot eind mei dicht. We leiden je om over de A2 en de A76. Meer informatie over de werkzaamheden aan de A79 vind je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan goed aan om voor vertrek de werkzaamheden op jouw route te checken. Een volledige lijst vind je hier.