Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die dit weekend plaatsvinden en waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder op jouw route verwacht wordt.

A1 richting Amsterdam: grootschalige werkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur werken we op knooppunt Eemnes op de parallelrijbaan van de A1 richting Amsterdam. De parallelrijbaan, verschillende verbindingswegen en de op- en afrit Soest zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. We voeren onderhoud uit aan het asfalt, de viaducten, voegovergangen, vangrails en de markeringen. Borden boven en langs de weg geven de omleidingen aan. In dit artikel vind je meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen..

A2 in beide richtingen: werkzaamheden op hoofdrijbaan

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A2 tussen de knooppunten Batadorp en De Hogt in beide richtingen afgesloten in verband met werkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de Randweg Eindhoven (N2, parallel aan de A2). Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd, die kan oplopen tot 30 minuten. Ook tijdens het weekend van vrijdag 6 mei tot maandag 9 mei werken we op dit traject aan de weg. Meer over de werkzaamheden en de omleidingen, lees je hier.

N35 in beide richtingen: werkzaamheden bij Enschede

We voeren vanaf zondag 1 mei 20.00 tot zaterdag 7 mei 2022 08.00 uur groot onderhoud uit aan de N35 en de A35 bij Enschede. Tijdens de werkzaamheden is de N35 tussen de Oostweg en aansluiting Enschede afgesloten in beide richtingen. De A35 is tijdens de werkzaamheden alleen dicht in de richting van Hengelo. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd van ongeveer 30 minuten. Meer over de omleidingen en de werkzaamheden, lees je in dit artikel.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.