Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die dit weekend plaatsvinden en waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder op jouw route verwacht wordt.

A27 richting Utrecht: Groot onderhoud bij Eemnes

Van donderdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we onderhoudswerkzaamheden uit bij knooppunt Eemnes. De A27 is daarvoor dicht tussen knooppunt Eemnes en Hilversum. Op de A1 is vanuit beide richtingen de verbindingsweg naar de A27 richting Utrecht dicht. Het is daarom niet mogelijk om op de A1 de parallelrijbaan te gebruiken. Verkeer wordt met behulp van gele borden op en langs de weg omgeleid. Meer over de werkzaamheden en omleidingen lees je hier.

A58 richting Bergen op Zoom: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit aan de A58 richting Bergen op Zoom. We sluiten daarbij de weg af tussen Heinkenszand en het knooppunt De Poel. Verkeer wordt omgeleid over de N59, A4 en N256. Op zaterdag kun je ook in de richting van Vlissingen te maken krijgen met verkeershinder. Tussen knooppunt De Poel en Heinkenszand is die dag een rijstrook dicht. Je leest hier meer over de werkzaamheden.

A73 richting Venlo: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A73 richting Venlo dicht tussen knooppunt Rijkevoort en Vierlingsbeek. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit en verkeer wordt via verschillende omleidingen omgeleid. Wat de onderhoudswerkzaamheden inhouden en hoe we je omleiden, lees je in dit artikel.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.