Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden dit weekend, waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je dit weekend op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder wordt verwacht. Dat doe je hier

A1: Verbreding van de weg tussen knooppunt Azelo en Rijssen

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de weg van Hengelo naar Apeldoorn dicht. We leggen een extra rijstrook aan en leiden je tijdens de afsluiting om over de A35/N18/A12, over de A35/A28 en over de A35/A28/A50. Meer over de werkzaamheden op de A1, lees je hier. 

A4: Lange weekendafsluiting voor onderhoud tussen Hoogerheide en knooppunt Zoomland

Vanwege onderhoud, sluiten we de A4 richting Rotterdam een lang weekend af tussen Hoogerheide en knooppunt Zoomland. We werken van vrijdag 4 juni 21:00 uur tot dinsdag 8 juni 05:00 uur. De verschillende omleidingen tonen we op borden boven en langs de weg. Je kunt hier alles lezen over de werkzaamheden en de omleidingen.

A29: Onderhoud aan Volkerakbrug

We werken dit weekend weer aan de Volkerakbrug (A29) richting Bergen op Zoom. Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur is de weg tussen het knooppunt Hellegatsplein en knooppunt Sabina dicht. We leiden je om over de A59 of de A16 en de A17. Lees hier meer over de werkzaamheden.

A59: Asfalteren tussen Waalwijk en Heusden

Op de A59 richting knooppunt Zonzeel voeren we dit weekend asfalteringswerkzaamheden uit. De weg is tussen Waalwijk en Heusden dicht van vrijdag 21:00 uur tot zondag 06:00 uur. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes vind je hier.

A73: Onderhoud richting Nijmegen, tussen knooppunt Rijkevoort en Malden

Van vrijdag 4 juni 21:00 uur tot maandag 7 juni 05:00 uur werken we aan de A73 richting Nijmegen. We plegen onderhoud aan viaducten, bruggen, tunnels, asfalt, voegovergangen en vangrails. De weg is dicht tussen knooppunt Rijkevoort en Malden. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Vanaf de A77 (knooppunt Rijkevoort) kun je de A73 niet op. We leiden om over de A2 en de A50, maar ook over de A77, de N271 en de A73. Het lokale verkeer leiden we ter plaatse om. Meer weten over de werkzaamheden? Lees het hier.

A79: Grootschalig onderhoud tussen Hulsberg en knooppunt Kruisdonk

De weg is richting Heerlen inmiddels klaar, maar tot de laatste week van juni zijn we nog druk bezig om de A79 richting Maastricht te verbeteren. De weg is daarom dicht tussen Hulsberg en knooppunt Kruisdonk. We leggen onder andere stiller asfalt aan, maar we doen nog veel meer. Wat we precies doen en hoe we je omleiden, dat lees je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan ook goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken. Een volledige lijst vind je hier.