Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een kort overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we vertraging verwachten. Wij adviseren om voor vertrek de eigen route te checken op werkzaamheden en omleidingen. Dat doe je hier.

A79: Grootschalige asfalteringswerkzaamheden

We werken tot half mei aan de A79 tussen Maastricht en Heerlen. In de richting van Heerlen is dit weekend de weg dicht tussen Hulsberg en het knooppunt Kunderberg. Dit is inclusief de oprit Hulsberg, op- en afrit Klimmen en afrit Voerendaal. We voeren groot onderhoud uit om zo de weg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. Meer over deze werkzaamheden en afsluitingen kun je hier lezen.

A6: Asfalteringswerkzaamheden

Richting Emmeloord werken we tussen Lelystad-Noord en Urk het hele weekend aan de weg. Verkeer richting het noorden kan zowel vanuit Amsterdam als Almere beter via de A28 rijden. Voor verkeer vanuit Lelystad is een lokale omleiding ingesteld. Meer over de werkzaamheden rond de A6 vind je hier.

A67: Afsluiting vanuit België

Vanuit de richting van België is de weg tussen Eersel en het knooppunt De Hogt dicht. Verkeer vanuit Antwerpen naar Eindhoven leiden we om over de Belgische E19 richting Breda. Bij knooppunt Galder volg je de A58 richting Eindhoven. Rijd je op de A67, dan leiden we je vanaf de afrit Eersel lokaal om. De omleiding staat op gele borden aangeven. Hier kun je meer lezen over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

A67: Afsluiting vanuit Duitsland

Je vindt ons ook op de A67 vanuit Duitsland richting Eindhoven tussen knooppunt Zaarderheiken en knooppunt Leenderheide. De weg is dicht tussen het knooppunt Zaarderheiken en de afrit Sevenum en tussen Asten en Geldrop. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroute, vind je hier.

Top 20 werkzaamheden aan de weg 2021

Dit hele jaar staat in het teken van grote en langdurige werkzaamheden waarbij je met vertraging te maken kunt krijgen. We maakten daarvan een mooi overzicht.   

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Wil je niet voor verrassingen komen te staan, check dan voor vertrek de actuele verkeersinformatie en zoek van tevoren uit welke werkzaamheden je op jouw route tegenkomt.