Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een kort overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we vertraging verwachten. Wij adviseren om voor vertrek je route te controleren op werkzaamheden en omleidingen. Dat doe je hier.

A4: Grootschalige werkzaamheden

Richting Den Haag werken we tussen knooppunt Burgerveen en Den Haag het hele weekend aan de weg. We leiden je om via de A44 en de N14. Na dit weekend zijn tot 31 mei in beide richtingen een beperkt aantal rijstroken beschikbaar tussen het knooppunt Burgerveen en Schiphol. Houd rekening met vertraging en check voor vertrek altijd de actuele situatie op de weg. Meer over de werkzaamheden op de A4 lees je hier

A6: Asfalteringswerkzaamheden

Richting Almere werken we tussen Swifterbant en Lelystad-Noord het hele weekend aan de weg. Vanaf Emmeloord kun je via de N50 en de A28 rijden. Voor lokaal verkeer naar Lelystad is een lokale omleiding ingesteld. Meer over de werkzaamheden rond de A6 vind je hier.

A29: Groot onderhoud

Vanwege groot onderhoud is de A29 richting Bergen op Zoom tussen knooppunt Hellegatsplein en Willemstad vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 dicht. De andere kant op heeft het verkeer maar één rijstrook ter beschikking. We leiden om via de A59, A16 en A17. Informatie over deze werkzaamheden vind je hier.

A65: Afsluiting bij Vught

Rond knooppunt Vught werken we dit weekend aan de weg richting Tilburg. De A65 is daar van zaterdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur dicht tussen knooppunt Vught en knooppunt de Baars. We leiden je om via de A2 en de A58. Meer informatie over deze werkzaamheden vind je hier.

A1: Asfalteringswerkzaamheden

Vanaf Rijssen tot aan knooppunt Azelo zijn we dit weekend bezig met asfalteringswerkzaamheden. De weg is daarom vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur dicht. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N18 en de A12 en via de N35 en A28. Meer informatie hierover vind je hier.

A67: Afsluiting tussen Venlo en Zaarderheiken

Je vindt ons ook op de A67 vanuit Duitsland richting Eindhoven tussen de Duitse grens en knooppunt Zaarderheiken. De weg is dicht tussen Straelen (D) en het knooppunt Zaarderheiken. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroute, vind je hier.

A79: Grootschalige asfalteringswerkzaamheden

We werken tot half mei aan de A79 tussen Maastricht en Heerlen. In de richting van Heerlen is dit weekend de weg dicht tussen Hulsberg en het knooppunt Kunderberg. Dit is inclusief de oprit Hulsberg, op- en afrit Klimmen en afrit Voerendaal. We voeren groot onderhoud uit  om onder andere de doorstroming te verbeteren. Meer over deze werkzaamheden en afsluitingen kun je hier lezen.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Wil je niet voor verrassingen komen te staan, check dan voor vertrek de actuele verkeersinformatie en zoek van tevoren uit welke werkzaamheden je op jouw route tegenkomt.