Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je dit weekend op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder verwacht wordt. Dat doe je hier.

A4: Onderhoud aan de weg richting Antwerpen

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 06:00 uur is de A4 richting Antwerpen dicht tussen Bergen op Zoom-Noord en knooppunt Zoomland. De omleidingen vind je op de borden langs en boven de weg. Lees hier meer over de werkzaamheden.

A6: Werkzaamheden aan vangrails

Na de grootschalige werkzaamheden aan de A6 tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug, voeren we van vrijdag 19:00 uur tot maandag 05:30 uur werkzaamheden uit aan de vangrails. Op de Ketelbrug is daarom in beide richtingen alleen de rechterrijstrook vrij. We leiden je om over de N307 en de N50, maar ook over de A1 en A28.

A16: Asfalteren tussen het Terbregseplein en Rotterdam-Kralingen

Op de A16 Richting Dordrecht en Breda brengen we dit weekend onder andere nieuw asfalt aan en vervangen we voegovergangen. De weg is daarom van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur dicht tussen het knooppunt Terbregseplein en Rotterdam-Kralingen. Ook vanaf de A20 kun je niet naar de A16. De opritten Rotterdam-Centrum en Kralingen blijven wel beschikbaar. We leiden je om via de Beneluxtunnel in de A4. Vervoer je gevaarlijke stoffen, dan leiden we je om over de A20, A12 en A27. Meer informatie over de werkzaamheden, lees je hier.

A28: Onderhoud aan de weg bij Groningen

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 06:00 uur voeren we onderhoud uit aan de A28. De weg is in beide richtingen dicht tussen het Julianaplein en Groningen-Zuid. De omleidingsroute staat op borden boven en langs de weg aangegeven.

A59: Onderhoud aan asfalt, voegovergangen en vangrails richting Den Bosch

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:30 uur is de A59 richting Den Bosch tussen de knooppunten Paalgraven en Hintham dicht. Ook verbindingswegen vanaf de A50 en de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. We leiden je om over de A50 en A2, maar ook over de A50, A15 en A2. Lees hier meer over de werkzaamheden.

A65/N65: Onderhoudswerkzaamheden richting Den Bosch

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A65/N65 richting Den Bosch dicht tussen Tilburg-Noord en de kruising van de A65/N65 met de Kreitestraat en Hoge Raam ter hoogte van Helvoirt. We voeren dan onderhoudswerkzaamheden uit om de weg te verbeteren. Meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen, vind je hier.

A73: Onderhoud aan de weg richting Nijmegen

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A73 richting Nijmegen dicht tussen Venray en knooppunt Rijkevoort. We voeren onderhoud uit aan het asfalt, vervangen voegovergangen en repareren vangrails. Omleidingen staan op de borden boven en langs de weg aangegeven. Lees hier meer over de werkzaamheden.

A79: Tot en met 27 juni dicht voor groot onderhoud richting Maastricht

Tot het laatste weekend van juni werken we nog aan de A79 richting Maastricht. De A79 wordt over het hele traject verbreed en krijgt stiller asfalt (ZOAB). Daarnaast verminderen nieuwe voegovergangen op viaducten ook geluidsoverlast. De weg is dicht tussen Hulsberg en knooppunt Kruisdonk. We leiden je om over de A76 en de A2. Meer daarover lees je hier.

N11: Onderhoud en vervangen van de verlichting

De weg is van zaterdag 20:00 uur tot zondag 14:00 uur in beide richtingen dicht tussen de N207 en de Burg Smeetsweg bij Zoeterwoude- Rijndijk. We voeren onderhoud uit en vervangen de verlichting. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en A12. Het regionale verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan ook goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken en deze aan te passen. Een volledige lijst vind je hier.