Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Ben je benieuwd naar alle werkzaamheden? Kijk dan hier óf vul direct je route in.

A1 richting Amsterdam: parallelbaan bij Hoevelaken

We zijn tot 15 maart bezig met het vervangen van de voegovergang bij Hoevelaken. De parallelrijbaan richting Amsterdam en de toerit Hoevelaken (14) blijven tot die tijd dicht. Dit betekent dat je vanuit Amersfoort niet de A28 naar Utrecht op kunt.

We leiden je vanaf afrit Barneveld om over de A30 en A12. Ga je richting Zwolle? Dan kun je keren bij Amersfoort-Noord (afrit 13). Meer over de werkzaamheden.

Tekst gaat verder onder de foto

Werkzaamheden bij Hoevelaken

Beeld: werkzaamheden bij Hoevelaken op de A1

A13 richting Den Haag: tussen knooppunt Kleinpolderplein en Delft-Zuid

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur sluiten we de A13 richting Den Haag af tussen het knooppunt Kleinpolderplein en Delft-Zuid. We leiden je om over de A20 en de A4. We zijn druk bezig om een nieuwe aansluiting te realiseren met de verlengde A16.

Zo kunnen we de verkeersstromen straks beter verdelen. Dit weekend ‘verschuiven’ we de rijbaan richting Den Haag een aantal meters naar de definitieve situatie. Meer over de werkzaamheden.

A50 richting Arnhem: tussen knooppunten Beekbergen en Waterberg

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:30 uur werken we aan de A1 richting Arnhem. De weg is dicht tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Verkeer vanaf de A1 kan bij het knooppunt Beekbergen niet de A50 op. We leiden je om over de A1, A30 en de A12. Alle ins en outs over de werkzaamheden.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er daarom goed aan om voor vertrek de verkeersinformatie te checken. Zo zie je bijvoorbeeld ook of er een incident is gebeurd op jouw route.

In onze podcastserie Wegwijzer geven we je een kijkje achter de schermen. Je hoort onder meer waarom we aan de weg werken én hoe dat in zijn werk gaat.