Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die dit weekend plaatsvinden en waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder op jouw route verwacht wordt.

A13 richting Rotterdam: realiseren aansluiting met A16

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur werken we aan de A13 naar Rotterdam aan de toekomstige aansluiting met de A16. De weg is dan dicht tussen Delft en het knooppunt Kleinpolderplein. We leiden je om over de A4 en de A20. Meer weten? Klik dan hier.

A50 richting Arnhem: groot onderhoud

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:30 uur voeren we groot onderhoud uit aan de A50. Richting Arnhem is dit weekend de weg dicht tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Tijdens de werkzaamheden leiden we je om over de A1, A30 en A12. Klik op deze link om er meer over te lezen.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.