Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A28 richting Assen: werkzaamheden knooppunt Julianaplein

Vanwege werkzaamheden aan de weginrichting rondom het knooppunt Julianaplein is de A28 richting Assen de komende drie weekenden van vrijdag 22:00 uur tot 06:00 uur dicht. Het gaat om de weekenden van 17 tot 20 maart, 24 tot 27 maart en 31 maart tot 3 april. De afsluiting geldt vanaf het knooppunt Julianaplein tot de afrit Groningen-Zuid. Gedurende de werkzaamheden is ook een deel van de zuidelijke ringweg (N7) dicht. Hier kun je meer lezen over de werkzaamheden en omleidingen.

A65 richting Den Bosch: onderhoudswerkzaamheden

Van zaterdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A65/N65 richting Den Bosch tussen de knooppunten De Baars en Vught afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden in de tunnel onder het spoor. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer omgeleid via de A58 en A2 of via de N261 en de A59. Meer informatie over die omleidingsroutes en de werkzaamheden, vind je terug in dit artikel.

N7 richting het westen: asfalteringswerkzaamheden

Voor verkeer richting het westen is de N7 tussen knooppunt Euvelgunne en Groningen Zuidoost de komende drie weekenden tussen 22:00 uur en 06:00 uur afgesloten. Het gaat om de weekenden van 17 tot 20 maart, 24 tot 27 maart en 31 maart tot 3 april. Gedurende de werkzaamheden is ook de A28 tussen knooppunt Julianaplein en Groningen-Zuid afgesloten. In dit artikel kun je meer informatie vinden over de omleidingen en werkzaamheden.

N35 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 08:00 uur is de N35 vanwege onderhoudswerkzaamheden in beide richtingen afgesloten tussen Zwolle en Raalte. Verkeer wordt lokaal omgeleid. In dit artikel vind je meer informatie over de werkzaamheden.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.