Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die dit weekend plaatsvinden en waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder op jouw route verwacht wordt.

A20 richting Rotterdam: werkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot zaterdag 08:00 uur is de A20 richting Rotterdam afgesloten tussen Maassluis en Vlaardingen. Er wordt gewerkt aan de verbreding van de weg voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. Verkeer wordt omgeleid over de N233 en de A4. Meer over deze werkzaamheden, vind je hier.

A74 richting Duitsland: nachtafsluiting

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 09:00 uur worden op de A74 richting de Duitse grens asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. De weg is dicht vanaf het knooppunt Tiglia tot de Duitse grens. Ook de verbindingsweg van de A73 vanuit Nijmegen naar de A74 richting Duitsland is dicht. Tijdens de werkzaamheden leiden we je om en moet je rekening houden met een langere reistijd. Wat we doen en waarom, lees je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.