Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een kort overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we vertraging verwachten. Wij adviseren om voor vertrek je route te controleren op werkzaamheden en omleidingen. Dat doe je hier.

A6: Asfalteringswerkzaamheden

Richting Almere werken we tussen Swifterbant en Lelystad-Noord het hele weekend aan de weg. Vanaf Emmeloord kun je via de N50 en de A28 rijden. Voor lokaal verkeer naar Lelystad is een lokale omleiding ingesteld. Meer over de werkzaamheden op de A6 vind je hier.

A4: Werkzaamheden aan Ketheltunnel

Zaterdag werken we van 07:00 uur tot 19:00 uur aan de Ketheltunnel. De A4 is daarom in beide richtingen dicht tussen het knooppunt Kethelplein en Delft-Zuid. Verkeer tussen Rotterdam en Den Haag kan via de A13 rijden. Meer weten over de werkzaamheden aan de Ketheltunnel? Kijk dan hier.

A79: Grootschalige asfalteringswerkzaamheden

We werken tot half mei aan de A79 tussen Maastricht en Heerlen. In de richting van Heerlen is dit weekend de weg dicht tussen Hulsberg en het knooppunt Kunderberg. Dit is inclusief de oprit Hulsberg, op- en afrit Klimmen en afrit Voerendaal. We voeren groot onderhoud uit om zo de weg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. Meer over deze werkzaamheden en afsluitingen kun je hier lezen.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Wil je niet voor verrassingen komen te staan, check dan voor vertrek de actuele verkeersinformatie en zoek van tevoren uit welke werkzaamheden je op jouw route tegenkomt.