Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A2 richting Eindhoven: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 09:00 uur is de A2 richting Eindhoven vanwege onderhoudswerkzaamheden afgesloten tussen Grathem en Weert-Noord. Verkeer wordt door middel van gele borden langs de weg lokaal omgeleid. In dit artikel is meer informatie terug te vinden over de werkzaamheden.

A4 richting het zuiden: asfalteringswerkzaamheden

Van zaterdag 07:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A-buis van de Beneluxtunnel in de richting van het zuiden afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Ook de verbindingswegen naar de A15 richting Europoort zijn dicht. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A20 en A16. Bestemmingsverkeer wordt lokaal omgeleid.

A7 richting Groningen: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 06:00 uur is de A7 richting Groningen bij Sneek afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Verkeer wordt lokaal omgeleid. In dit artikel is meer te lezen over de werkzaamheden.

A7 richting het westen: werkzaamheden bij Groningen

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 06:00 uur is de A7 richting het westen vanwege werkzaamheden afgesloten tussen de afrit Groningen-Centrum en Hoogkerk. Verkeer wordt lokaal omgeleid. Meer informatie over de werkzaamheden rondom de stad Groningen is op deze website terug te vinden.

A28 richting Groningen: asfalteringswerkzaamheden

De A28 richting Groningen is van vrijdag 22:00 uur tot zaterdag 05:00 uur vanwege asfalteringswerkzaamheden afgesloten tussen Fluitenberg en Westenbork. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer lokaal omgeleid.

A67 richting Eindhoven: onderhoudswerkzaamheden

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is de A67 in de richting van Eindhoven tussen Asten en Geldrop van zaterdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur afgesloten. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer onder meer vanaf knooppunt Zaarderheiken omgeleid via de A73 en A2. In dit artikel kun je meer lezen over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

A76 richting de Belgische grens: werkzaamheden in Belgiƫ

Vanwege werkzaamheden op de Belgische E314 is de A76 richting Belgiƫ van vrijdag 20:00 uur tot maandag 06:00 uur afgesloten tussen knooppunt Kerensheide en de grens. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

N48 richting Hoogeveen: plaatsing van een fietsbrug

Vanwege het plaatsen van een fietsbrug is de N48 van vrijdag 20:00 uur tot 05:00 uur in de richting van Hoogeveen afgesloten tussen Dedemsvaart en knooppunt Hoogeveen. Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de N377, N34 en A37.

N50 in beide richtingen: aanbrengen vangrail

Vanwege het aanbrengen van een fysieke rijbaanafscheiding op de N50 bij Kampen is de weg van vrijdag 19:30 uur tot maandag 05:30 uur afgesloten tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen en in de andere rijrichting tussen Emmeloord en Kampen.

Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer lokaal omgeleid. In dit artikel lees je wat we gaan doen en hoe je wordt omgeleid.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.