Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we vertraging verwachten. Ga je dit weekend op pad? Check dan voor vertrek of er op jouw route hinder verwacht wordt. Dat doe je hier.

A4: Asfalteren tussen knooppunten Zoomland en Markiezaat

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur asfalteren we de A4 richting België. We sluiten de weg tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Markiezaat. Ook is op knooppunt Zoomland de verbindingsweg vanuit Breda richting de Belgische grens afgesloten. Meer info over deze werkzaamheden lees je hier.

A9: Verbreden weg tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:00 uur is de weg in beide richtingen dicht tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. We verbreden de weg om het aantal files te verminderen en de leefbaarheid van omwonenden te verbeteren. Je leest er hier meer over.

A12: Aanleg geluidsschermen Utrechtsebaan 

De Utrechtsebaan (A12) krijgt een grote onderhoudsbeurt. Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur brengen we geluidsschermen aan. We sluiten daarvoor de weg richting Den Haag af tussen het Prins Clausplein en Bezuidenhout. Na Bezuidenhout is de weg in beide richtingen dicht. Vanuit Den Haag kun je bij het knooppunt Prins Clausplein wel naar de A4. Meer over dit project lees je hier terug.

A15: Asfalteren parallelrijbaan bij knooppunt Gorinchem 

Van vrijdag 22:00 uur tot zaterdag 09:00 uur en van zaterdag 21:00 uur tot zondag 10:00 uur asfalteren we bij knooppunt Gorinchem in de richting van Nijmegen de parallelrijbaan. Ook voeren we onderhoud uit aan de viaducten. Beide nachten is alleen de hoofdrijbaan open. Bij het knooppunt zijn de verbindingswegen van de A27 naar de A15 richting Nijmegen zowel vanuit Utrecht als vanuit Nijmegen dicht. Meer over de werkzaamheden lees je hier.

A50: Asfalt vervangen knooppunt Ekkersweijer  

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 06:00 uur vervangen we op de A50 op knooppunt Ekkersweijer het asfalt. Ter hoogte van het knooppunt sluiten we de weg vanuit Oss richting Eindhoven af. Meer over de werkzaamheden kun je hier terugvinden.

A58: Onderhoud tussen knooppunt St. Annabosch en Tilburg-Centrum Oost

Van zaterdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we onderhoud uit aan de A58 richting Tilburg en Eindhoven. De weg is dan dicht tussen het knooppunt St. Annabosch en Tilburg-Centrum Oost. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn dicht. Er zijn verschillende omleidingen. Meer informatie over de omleidingen en de werkzaamheden, vind je hier.

N3: In beide richtingen dicht

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur is de N3 in beide richtingen dicht tussen de Merwedestraat en de A16. Tijdens de weekendafsluiting wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de A15 en A16. Meer over deze weekendafsluiting is hier na te lezen. Bij de N3 zijn camera’s geplaatst, zodat je live kunt meekijken met de werkzaamheden. 

N7: Last-minute werkzaamheden tussen Europaweg en knooppunt Euvelgunne

Dit weekend vinden er last-minute werkzaamheden plaats op de N7 tussen Europaweg en knooppunt Euvelgunne. De weg is daar dicht tussen vanaf 18 juni 22:00 uur tot 21 juni 06:00 uur. We leiden je lokaal om. Check hier voor vertrek of er hinder is.

N11: Onderhoudswerkzaamheden in beide richtingen

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 14:00 uur is de N11 in beide richtingen dicht tussen de N207 en de A12. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en A12. Het regionale verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209. Alphen aan de Rijn blijft bereikbaar vanaf de A4.

N48: Reconstructie kruising N48 met de N377

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 06:00 uur sluiten we de N48 met de kruising van de N377 in beide richtingen af. We hebben diverse omleidingen ingesteld. Deze staan onder andere aangegeven op de gele borden langs de weg.

Check, check, dubbelcheck

Wij doen ons uiterste best om zo actueel mogelijk te zijn in ons weekendbericht met werkzaamheden. Het kan echter weleens voorkomen dat werkzaamheden onverwachts en dus vaak last-minute niet doorgaan. Of er vinden juist last-minute werkzaamheden plaats. Vanwege (extreme) weersomstandigheden bijvoorbeeld, of om die voor te zijn. Je doet er daarom altijd goed aan om voor vertrek de werkzaamheden op jouw route te checken. En dat doe je hier.