Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A12 richting Arnhem: onderhoud aan Galecopperbrug

Dit weekend is op vrijdag en zaterdag tussen 21:00 uur en 09:00 uur is de A12 richting Arnhem tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten afgesloten. Dit heeft te maken met de werkzaamheden aan de Galecopperbrug. Ook de parallelrijbaan gaat dicht, maar dan tussen Nieuwegein en Kanaleneiland. Meer over de werkzaamheden en omleidingen, kun je hier lezen.

A16 richting Rotterdam: afgesloten verbindingsweg

Van zaterdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur is op knooppunt Terbregseplein de verbindingsweg van de A16 vanuit Breda naar de A20 richting Hoek van Holland afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden. Weggebruikers vanuit het zuiden die richting Den Haag of Hoek van Holland willen, worden vanaf knooppunt Ridderkerk-Noord omgeleid via de A15 en A4. Meer informatie over de omleidingen en de werkzaamheden, lees je hier.

A28 richting Assen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 06:00 uur werken we aan de A28 van Groningen richting Assen. De weg is daarbij dicht tussen knooppunt Julianaplein en Groningen-Zuid (39). Verkeer op de A7 dat vanuit Drachten richting Hoogezand wil, leiden we bij Leek en Zuidbroek om over de N372/N386 en over de N33.

A58 richting Den Bosch: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58 richting Den Bosch. De weg is daarbij dicht tussen Tilburg-Centrum Oost en knooppunt De Baars. Verkeer wordt omgeleid via de A65 en A2. Meer over de werkzaamheden en omleidingen lees je in dit bericht.

N36 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 06:00 uur is de N36 tussen Mariënberg en Dedemsvaart/Raalte in beide richtingen dicht. Houd rekening met omleidingen en een langere reistijd en omleidingsroutes. Weggebruikers kunnen omrijden via de N377 en de N343. Meer over deze werkzaamheden lees je in dit artikel.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat