Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

A9 richting Alkmaar: werkzaamheden rond Rottepolderplein

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur wordt er aan de N205 bij Haarlem-Zuid gewerkt. Verkeer kan op de N205 beperkt passeren. Daarom is op de verbindingsweg van de A9 vanuit Amstelveen naar de A205 richting Haarlem-Zuid één van de twee rijstroken dicht. Zo kan het verkeer aan het eind van de verbindingsweg makkelijker invoegen met verkeer dat vanuit Alkmaar komt.

Hierdoor kan er op de A9 richting Alkmaar file ontstaan tussen knp. Raasdorp en Haarlem-Zuid. Houd hier rekening mee en check voor vertrek de actuele verkeersinfo.

A29 in beide richtingen: voorbereidende werkzaamheden Haringvlietbrug

Dit weekend voeren we voorbereidende werkzaamheden uit aan de Haringvlietbrug in de A29. Gedurende de nachten is de brug richting Bergen op Zoom afgesloten. In de richting van Rotterdam is dan nog wel een rijstrook vrij.

Overdag is voor verkeer richting Bergen op Zoom een rijstrook open. Voor het verkeer richting Rotterdam zijn er geen beperkingen. De omleidingen geven we aan via de gele borden langs de weg.

Afsluitingen:

  • Vrijdag op zaterdag tussen 22:00 uur en 05:00 uur. De beperking voor verkeer richting Rotterdam duurt die ochtend tot 06:00 uur.
  • Van zaterdag op zondag tussen 22:00 uur en 07:00 uur.
  • Van zondag op maandag tussen 22:00 uur en 05:00 uur.

Tijdens het weekend van 26 tot en met 29 augustus vervangen we de betonnen vangrails voor lichtere, stalen vangrails en asfalteren we het wegdek opnieuw. In dat weekend is de brug in beide richtingen helemaal dicht. Meer over deze werkzaamheden lees je in dit artikel.

N36 in beide richtingen: onderhoud

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 06:00 uur kan je geen gebruik maken van de N36 tussen Marienberg en Dedemsvaart/Raalte. We werken dan in beide richtingen aan de weg. Houd rekening met een omleiding en een langere reistijd. Je kunt omrijden via de N348 en N35.