Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A9 richting Amsterdam: werkzaamheden

Van zaterdag 20:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A9 richting Amsterdam tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht dicht vanwege werkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2. Meer informatie over de werkzaamheden is hier te lezen.

A27 richting Breda: werkzaamheden Merwedebrug

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de Merwedebrug (A27) richting Breda is van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur op de brug één rijstrook dicht. Omdat er een rijstrook minder beschikbaar is, wordt het meeste verkeer overdag vanaf knooppunt Everdingen omgeleid via de A2 en A59. Meer informatie over de werkzaamheden, die per rijrichting vier tot vijf weekenden duren, is hier te lezen.

N33 in beide richtingen: werkzaamheden

Vanwege werkzaamheden is de N33 tussen Siddeburen en Assen in beide richtingen dicht van vrijdag 19:00 uur tot maandag 06:00 uur. Verkeer wordt vanaf de knooppunten Assen en Zuidbroek omgeleid.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.