Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A9 richting Holendrecht: grootschalige werkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot zondag 09:00 uur is de A9 in oostelijke richting dicht tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Verkeer kan vanaf knooppunt Badhoevedorp omrijden via de A4, A10 en A2. Meer over deze werkzaamheden lees je hier.

A27 richting Breda: werkzaamheden Merwedebrug

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de Merwedebrug (A27) richting Breda is van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur één rijstrook op de brug dicht. Omdat er een rijstrook minder beschikbaar is, wordt het meeste verkeer overdag vanaf knooppunt Everdingen omgeleid via de A2 en A59. Meer informatie over de werkzaamheden, die per rijrichting vier tot vijf weekenden duren, is hier te lezen.

A32 richting Zwolle: renovatie tunnelbakken

Van vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur is de A32 is afgesloten tussen Meppel-Noord en Meppel-Zuid in de richting van Zwolle vanwege werkzaamheden. Verkeer richting Zwolle leiden we vanaf knooppunt Heerenveen om over de A7, A6 en N50. Hier lees je meer over de werkzaamheden.

A76 richting Duitsland: werkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 11:00 uur is de A76 richting de Duitse grens dicht tussen knooppunt Kerensheide en Nuth. Vanaf knooppunt Kerensheide leiden we het verkeer lokaal om door middel van gele borden. Meer informatie over deze werkzaamheden is hier terug te vinden.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.