Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A9 in beide richtingen: grootschalige werkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. We voeren onder andere werkzaamheden uit ter hoogte van de Schipholbrug. Verkeer leiden we vanaf de knooppunten om via de A4, A10 en A2 en vice versa. Meer over deze werkzaamheden lees je hier.

A15 richting Rotterdam: werkzaamheden Suurhoffbrug

Van vrijdag 21:00 uur tot zondagochtend 05:00 uur is de Suurhoffbrug (A15) dicht vanwege werkzaamheden. We leiden verkeer vanaf Oostvoorne om over de N218 en N57. Meer info over deze werkzaamheden lees je hier.

A29 richting Bergen op Zoom: renovatie Heinenoordtunnel

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur is de Heinenoordtunnel (A29) dicht. Doorgaand (vracht) verkeer wordt omgeleid via de A15, A16 en A17. Verkeer richting Hoeksche Waard leiden we via de N217 en de Kiltunnel om. De tunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij. Verkeer richting Goeree-Overflakkee wordt omgeleid over de A15 en N57. Meer over deze werkzaamheden lees je hier.

A32 richting Zwolle: renovatie tunnelbakken

Van vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur is de A32 is afgesloten tussen Meppel-Noord en Meppel-Zuid in de richting van Zwolle vanwege werkzaamheden. Verkeer richting Zwolle leiden we vanaf knooppunt Heerenveen om over de A7, A6 en N50. Er zijn ook lokale omleidingen van kracht.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.