Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A1 in beide richtingen: vervanging viaduct Hoog Burel

Het viaduct Hoog Burel over de A1 bij Apeldoorn wordt vervangen door een nieuw viaduct. Om de sloop van het huidige viaduct veilig uit te voeren, is de A1 tussen Kootwijk en Ugchelen van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:00 uur in beide richtingen dicht. Verkeer wordt onder meer omgeleid via de A50, A12 en A30. In dit artikel lees je meer over de werkzaamheden en andere omleidingsroutes.

A12 Arnhem richting Duitse Grens: werkzaamheden Duitse A3

Tot maandag 05:00 uur wordt gewerkt aan de Duitse A3. De weg richting Oberhausen is ter hoogte van Emmerich dicht. Verkeer wordt omgeleid.

A13 richting Rotterdam: werkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de A13 tussen Delft-Zuid en het knooppunt Kleinpolderplein. Tijdens de werkzaamheden is de weg dicht en wordt verkeer omgeleid via de A4 en A20. Meer informatie over de werkzaamheden, lees je in dit artikel.

A15 in beide richtingen: afsluiting in wisselende richtingen

Op de A15 tussen de knooppunten Ressen en Deil worden in de periode van 3 tot 16 november in wisselende richtingen werkzaamheden uitgevoerd. De weg is meerdere nachten en een weekend in wisselende richting afgesloten.

Dit weekend is van vrijdag 19:00 uur tot zaterdag 23:59 uur de weg in de richting van Gorinchem afgesloten tussen Echteld en het knooppunt Deil. Van zaterdag 19:00 uur tot maandag 05:00 uur is de weg op dat traject afgesloten in de richting van Tiel. Verkeer wordt onder meer omgeleid via de N322, N323 en de A2.

Meer informatie over de werkzaamheden en de andere datums waarop hier aan de weg gewerkt wordt, lees je in dit artikel.

N33 in beide richtingen: nachtafsluiting

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 10:00 uur voeren we in beide richtingen onderhoudswerkzaamheden uit aan de N33 tussen Eemshaven en Delfzijl. Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de N360, N996 en N46 en vice versa.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.