Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad? Check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A12 richting Arnhem: hoofdrijbaan en verbindingsweg dicht

Van zaterdag 23:00 uur tot zondag 08:30 uur werken we bij het knooppunt Oudenrijn aan de A12 richting Arnhem. We sluiten daarbij de hoofdrijbaan en de verbindingsweg naar Kanaleneiland. We leiden je om over de A16/A15/A27, N230/A27 en de A2/A15/A50. Lees meer over de werkzaamheden.

A20 in beide richtingen: grootschalige werkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur zijn we op de A20 aan het werk. We sluiten de weg in beide richtingen tussen het knooppunt Kethelplein en Maassluis. Vanaf de A4 kun je bij het Kethelplein dus niet richting Hoek van Holland rijden. We leiden je lokaal om. Lees meer over deze werkzaamheden.

N36 in beide richtingen: groot onderhoud

Van vrijdag 19:00 uur tot zaterdag 05:00 uur voeren we groot onderhoud uit aan de N36. Hiervoor sluiten we de weg in beide richtingen af tussen Marienberg en Dedemsvaart/Raalte. We leiden je om en de extra reistijd bedraagt ongeveer een kwartier. Bekijk wat we doen én waarom.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

Meer weten over werkzaamheden? In onze podcastserie “Wegwijzer” geven we een kijkje achter de schermen.