Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder verwacht wordt. Dat doe je hier.

A9: Onderhoud aan Gaasperdammertunnel 

Een jaar geleden openden wij de Gaasperdammertunnel in de A9 voor het verkeer richting het knooppunt Holendrecht. Dit weekend voeren wij het eerste grote onderhoud aan de tunnel uit. Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur is de weg in beide richtingen dicht tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn dan dicht. We leiden je om over de A10. Benieuwd naar wat het onderhoud precies inhoudt en waarom wij dat doen? Daarover hebben wij een nieuwsbericht geschreven waarin we je alles uitleggen.  

A50: Groot onderhoud tussen knooppunt Beekbergen en Vaassen

Van zaterdag 20:00 uur tot maandag 06:00 uur voeren we groot onderhoud uit aan de weg richting Zwolle. De weg is dicht tussen knooppunt Beekbergen en Apeldoorn. We leiden je om over de A1 en de N345. Meer details lees je hier

N3: Onderhoud bij Papendrecht

Van donderdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur sluiten we de weg in beide richtingen af voor groot onderhoud tussen de A15 en de burg. Keijzersweg. Alles over de werkzaamheden, afsluitingen en hinder lees je hier

Omleidingen 

Bij alle werkzaamheden geven we de omleidingen aan op de borden boven en naast de weg. Houd bij het omrijden rekening met een langere reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan ook goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken en deze indien nodig aan te passen. Een volledige lijst vind je hier.