Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden dit weekend. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder is op jouw route.

A1: Onderhoud aan het asfalt tussen de Duitse grens en Oldenzaal

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur is de weg dicht tussen de Duitse grens en Oldenzaal. We vervangen op verschillende locaties het asfalt. Richting Duitsland? Dan leiden we je om over de A35. Meer over de planning en tips vind je hier.

A7: Afsluitdijk dicht

Tussen vrijdagavond 22:00 uur en zaterdagochtend 08:00 uur is de afsluitdijk in beide richtingen dicht in verband met werkzaamheden. We leiden je om via de N307 (Houtribdijk) en de A6.

A9: Groot onderhoud tussen Velsen en knooppunt Raasdorp 

Tot woensdag 25 augustus 05:00 uur voeren we groot onderhoud uit aan de A9. Tussen Velsen en het knooppunt Raasdorp is de weg in één richting dicht en leiden we al het verkeer over de andere rijbaan. Daarbij zijn er per richting twee versmalde rijstroken over. Hoe dat precies in zijn werk gaat legt Marlous je in deze video uit.

Vanwege deze werkzaamheden zijn ter hoogte van het knooppunt Rottepolderplein de verbindingswegen van de A200 naar de A9 richting Amstelveen dicht.. Alles over deze werkzaamheden en de afsluiting lees je hier.

A32: Grootschalige werkzaamheden bij Meppel

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 23:00 uur is de weg van Heerenveen naar Meppel dicht tussen Meppel en het knooppunt Lankhorst. We voeren dan grootschalige werkzaamheden uit. Daarbij vervangen we voegovergangen en herstellen meteen ook andere slijtage of schade. We leiden je om over de A7, de A6 en N50.

A50: Groot onderhoud tussen knooppunt Beekbergen en Vaassen

Van vrijdag 19:30 uur tot maandag 06:00 uur kan je richting Zwolle op de hoofdrijbaan bij Apeldoorn maar over één rijstrook. Kom je vanaf de N345 dan leiden we je om vanaf knooppunt Beekbergen. Meer over de werkzaamheden lees je hier

N3: Werkzaamheden Wantijbrug

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur sluiten we de N3 in beide richtingen af tussen de A15 en de Burgemeester Keijzerweg. We werken aan de Wantijbrug en leiden je tijdens de afsluiting om over de A15 en A16. Het onderhoud aan de brug maakt deel uit van een groter geheel. Meer daarover lees je hier.

Omleidingen

Bij alle werkzaamheden geven we de omleidingen aan op de borden boven en naast de weg. Houd bij het omrijden rekening met een langere reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan ook goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken. Een volledige lijst vind je hier.