Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder verwacht wordt. Dat doe je hier.

A6: Lang weekend dicht richting Emmeloord

Van vrijdag 20:00 uur tot dinsdag 05:00 uur werken we aan de A6 waarbij we de weg afsluiten tussen Lelystad-Noord en Urk. Tussen Lelystad en Lelystad-Noord is één rijstrook open met een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur. We leiden je om over de  A1, de A28 en N50. Hier lees je meer over deze werkzaamheden.

A9: Groot onderhoud aan de weg 

Tot 23 augustus 05:00 uur moet je op de A9 tussen Haarlem-Zuid en knooppunt Velsen in beide richtingen rekening houden met een langere reistijd. We voeren groot onderhoud uit waarbij we al het verkeer vanuit twee richtingen over één rijbaan leiden. 

A15: Aanleg extra rijstrook

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur gaan we aan de slag met de aanleg van een extra rijstrook op de A15 richting Gorinchem. De weg is daarom dicht tussen knooppunt Ridderkerk-Zuid en Hardinxveld-Giessendam. We leiden je om over de A16, A59, A27 en de N3. Meer over deze werkzaamheden vind je hier

A22: Werkzaamheden tussen knooppunten Beverwijk en Velsen

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 08:00 uur werken we aan de A22 richting Velsen. Tussen knooppunt Beverwijk en IJmuiden heb je maar één rijstrook tot je beschikking, waarbij we de maximumsnelheid hebben verlaagd naar 70 kilometer per uur. Tussen IJmuiden en knooppunt Velsen is de weg helemaal dicht.

A29: Onderhoud aan Heinenoordtunnel

Van vrijdag 23:45 uur tot zaterdag 08:00 uur voeren we onderhoud uit aan de Heinenoordtunnel in de A29. Donderdag op vrijdag is de tunnelbuis richting Bergen op Zoom dicht vanwege voorbereidingen. Van vrijdag op zaterdag werken we in de richting van Rotterdam, de weg is dan dicht tussen Oud-Beijerland en Barendrecht. We leiden je om over de A59, A17 en A16. Verkeer van en naar de Hoeksche Waard kan omrijden via de N217 en de A16. Meer over het onderhoud lees je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek de situatie op jouw route te checken. Een volledige lijst vind je hier.