Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan hier voor vertrek je route. 

A9: Bouw verdiepte ligging bij Amstelveen

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:00 uur sluiten we de weg richting Diemen tussen Badhoevedorp en Holendrecht. We starten namelijk met de bouw van een verdiepte ligging bij Amstelveen. Vanaf knooppunt Badhoevedorp kun je via de A4 richting Amsterdam, om vervolgens via de A10 Zuid en de A2 alsnog die kant op te rijden. 

A32: Vervangen voegovergangen

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 23:00 uur is de weg richting Heerenveen afgesloten. We vervangen de voegovergangen tussen knooppunt Lankhorst en Meppel Noord en voeren daarnaast nog andere onderhoudswerkzaamheden uit. Meer over de werkzaamheden en omleidingen vind je hier.

A50: Asfalteren

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur asfalteren we de A50 richting Arnhem. De weg is dan dicht tussen de knooppunten Paalgraven en Bankhoef. 

N18: Vanaf zondag in beide richtingen dicht

Van zondag 20:00 uur tot vrijdag 05:00 uur sluiten we de weg in beide richtingen af tussen Groenlo en Lichtenvoorde. We voeren groot onderhoud uit waarbij we het asfalt vervangen. Na vrijdag is een ander deel van de N18 aan de beurt. Meer daarover lees je hier

N44: Werkzaamheden aan verlichting

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur vervangen we de verlichting van de N44. We sluiten de weg in beide richtingen af tussen de Rozenweg (A44) en de aansluiting met de N14. We leiden je tijdens de werkzaamheden om over de A4 en de N14 en vice versa. Meer over de werkzaamheden lees je hier

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken. Een volledige lijst vind je hier.