Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad? Check voor vertrek of we ook op jouw route werken en of je bij het omrijden vertraging hebt. Een overzicht van alle werkzaamheden vind je hier. Uiteraard zorgen we ervoor dat je bij afsluitingen kunt omrijden. We stellen daarbij omleidingen in. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? In onze Podcast Wegwijzer vertellen wij je er alles over.

A4: Asfalteren tussen grens en Markiezaat

Van vrijdag 21:00 uur tot dinsdag 05:00 uur zijn we de A4 richting Sabina aan het asfalteren. Daarvoor gaat de weg tussen de Belgische grens en knooppunt Markiezaat dicht. Verkeer vanuit België wordt geadviseerd bij Hazeldonk (E19/A16) de grens te passeren. Via de A58 kan je dan weer richting Roosendaal en Bergen op Zoom rijden. Meer over deze werkzaamheden en de omleiding lees je hier.

A32: Vervangen voegovergangen 

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 23:00 uur is de A32 richting Heerenveen tussen Diever en Steenwijk afgesloten omdat de voegovergangen daar vervangen worden. We voeren dan gelijk nog wat andere diverse onderhoudswerkzaamheden uit. We leiden je om over de N50/A6/A7 of over de A28/A7 en via diverse lokale omleidingsroutes.

A59: Onderhoud aan asfalt tussen Hooipolder en Zonzeel

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we op de A59 vanuit Den Bosch richting het knooppunt Zonzeel onderhoud uit aan het asfalt. Tussen de knooppunten Hooipolder en Zonzeel is de weg daarom dicht. We leiden je om over de A27/A58/A16 en via de lokale omleidingsroutes.

A73: Asfalt vervangen rond Roermond 

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur vervangen we op verschillende locaties het asfalt van de A73 van Maasbracht naar Nijmegen. De weg is tussen knooppunt Het Vonderen en Beesel dicht voor doorgaand verkeer. We leiden je om over de A2 en A67. Tussen Maasbracht en Linne en tussen Roermond-Oost en Roermond is de weg beschikbaar voor lokaal verkeer.

N18: Grootschalige werkzaamheden in beide richtingen

Tot vrijdag 10 september 05:00 uur voeren we groot onderhoud uit aan de N18. Tussen Lichtenvoorde en Varsseveld wordt in beide richtingen gewerkt. De afgelopen week was de weg dicht tussen Groenlo en Lichtenvoorde, dit deel wordt vrijdagochtend 3 september weer vrijgegeven. De N18 krijgt een flinke opknapbeurt die de verkeersveiligheid van de weg zal verbeteren. Waar de weg precies dicht is en wat we allemaal gaan doen kan je hier nalezen.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken. Een volledige lijst vind je hier.