Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een kort overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je dit weekend op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder verwacht wordt. Dat doe je hier.

A4:  Grootschalige asfalteringswerkzaamheden

Tot 31 mei 05:00 uur werken we aan de A4 tussen Nieuw-Vennep en knooppunt De Hoek. We vernieuwen het asfalt en herstellen onder meer de vangrails. In beide richtingen zijn slechts een beperkt aantal rijstroken open, waar een maximumsnelheid van 70 km/h geldt. Meer over de werkzaamheden lees je hier

A29: Groot onderhoud aan de brug over de Volkeraksluizen

In de richting van Bergen op Zoom zijn we van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur druk met het onderhoud aan de brug over de Volkeraksluizen. De weg is dicht tussen knooppunt Hellegatsplein en knooppunt Sabina. Je kunt omrijden over de A59 of over de A16 en de A17.

A79: Complete renovatie van de weg tussen Hulsberg en knp. Kunderberg

De snelweg A79 tussen oprit Hulsberg (4) en knooppunt Kunderberg (richting Heerlen) blijft minimaal een week langer afgesloten dan gepland. De weg zou eigenlijk vanaf 16 mei 2021 weer open gaan voor verkeer, dat is gewijzigd. De weg blijft nu dicht tot 28 mei 21:00 uur. Meer over de werkzaamheden op de A79 lees je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan ook goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken en deze aan te passen. Een volledige lijst vind je hier.