Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A50 naar Zwolle: nachtelijke afsluitingen

Tot 21 juni werken we tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek aan de A50. De werkzaamheden worden op verschillende tijden uitgevoerd, maar altijd in de avonden en nachten. De tijden waarop wordt gewerkt, zijn aangepast aan de verkeersintensiteit op specifieke dagen. Het verkeer wordt omgeleid via de N309 en A28. In dit artikel kun je meer lezen over de werkzaamheden.

A76 richting Geleen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 21:00 uur voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de A76. De weg is dicht tussen het knooppunt Kunderberg en Nuth. Houd rekening met omleidingen en een langere reistijd. Meer over deze werkzaamheden lees je in dit artikel.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.