Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

A2 richting Maastricht: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 09:00 uur voeren we groot onderhoud uit aan de A2 richting Maastricht. De weg is daarbij afgesloten tussen Kelpen-Oler en knooppunt Het Vonderen. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn dicht. Meer over de werkzaamheden en omleidingen lees je hier.

A4 in beide richtingen: werkzaamheden aan Ketheltunnel

Van zaterdag 07:00 uur tot zondag 19:00 uur is de Ketheltunnel (A4) in beide richtingen dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Je kunt vanaf de A20 bij knooppunt Kethelplein niet naar de A4 richting Den Haag en Amsterdam en verkeer wordt omgeleid. Lees hier meer over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

A27 richting Utrecht: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we onderhoud uit aan het asfalt van de A27 richting Utrecht. De weg is dan dicht tussen de knooppunten Sint Annabosch en Hooipolder. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Bij het knooppunt Sint Annabosch kun je vanaf de A58 niet naar de A27 richting Utrecht. Vanaf zondag 08:00 uur zijn voor lokaal verkeer de op- en afritten vanaf Oosterhout-Zuid tot aan knooppunt Hooipolder weer open. Verkeer wordt op diverse manieren omgeleid.
Alles over de afsluitingen en omleidingen lees je hier.

A50 richting Arnhem: vervangen voegovergangen

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur vervangen we tussen de knooppunten Paalgraven en Bankhoef de voegovergangen op de A50. De weg is op dat traject dicht en op knooppunt Bankhoef is de verbindingsweg naar de A326 richting Nijmegen ook afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd. Meer details over deze werkzaamheden en omleidingen vind je hier.

N48 in beide richtingen: Onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 12:00 uur voeren we onderhoudswerkzaamheden uit op de N48. De weg is daarvoor in beide richtingen dicht tussen Ommen en Balkbrug. Voor deze werkzaamheden hebben we verschillende omleidingsroutes ingesteld. Lees hier meer.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom ook voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.