Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die dit weekend plaatsvinden en waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder op jouw route verwacht wordt. 

A1 richting Apeldoorn: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 19:00 uur tot zaterdag 08:00 uur is de A1 richting Amersfoort tussen Kootwijk en Barneveld afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

A12 richting Arnhem: asfalteringswerkzaamheden

Dit weekend voeren we asfalteringswerkzaamheden uit op de A12 richting Arnhem. Van donderdagavond 22:00 uur tot vrijdagochtend 05:00 uur is de weg dicht tussen Zevenaar en Duiven. In de nacht van vrijdag op zaterdag is de weg op dat traject afgesloten van 22:00 uur tot 08:00 uur. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot dertig minuten.

A29 richting Rotterdam: onderhoud aan Heinenoordtunnel

Van zaterdag 23:59 uur tot zondag 09:00 uur worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Heinenoordtunnel. Richting Rotterdam sluiten we de weg tussen Oud-Beijerland en Barendrecht. We leiden je vanuit de Hoeksche Waard om via de N217 en A16 en vanuit Goeree-Overflakkee, West-Brabant en Zeeland via de A59, A17 en A16. Lees hier meer over de werkzaamheden en de omleidingsroutes.

A65 richting Den Bosch: onderhoudswerkzaamheden

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de A65 richting Den Bosch is de weg van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur dicht tussen knooppunt De Baars en Vught. Verkeer wordt omgeleid via de A58 en A2 of lokaal. Meer over de werkzaamheden en omleidingen, kun je hier lezen.

A67 richting Venlo: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 09:00 uur voeren we asfalteringswerkzaamheden uit aan de A67 richting Venlo. De weg is dicht vanaf Asten tot aan knooppunt Zaarderheiken. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Meer over deze werkzaamheden en omleidingen lees je hier.

Check, check, dubbelcheck

Tot het nieuwe jaar staan geen geplande werkzaamheden op de agenda. In het nieuwe jaar houden we je weer op de hoogte van de werkzaamheden waarbij we de nodige vertraging verwachten. Wel kunnen nood- of spoedreparaties op je route voorkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Ook door incidenten kun je onverhoopt in de file terechtkomen. Bekijk voordat je de weg op gaat de actuele verkeerssituatie. En ook via ons Twitterkanaal houden we je uiteraard op de hoogte.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.