Nieuws

Komend weekend meerdere grootschalige werkzaamheden

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Er wordt dit weekend op meerdere plekken aan de weg gewerkt. Hieronder lichten we de grootste werkzaamheden uit.

Werkzaamheden A16

Van vrijdag 5 juni 22:00 uur tot en met maandag 8 juni 05:00 uur worden er werkzaamheden verricht aan het spoorviaduct in de A16. Hiervoor sluiten we in beide richtingen 2 van de 4 rijstroken af. De verwachting is dat de hinder kan oplopen tot 30 minuten. 

Omleidingsroute

Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de A29 of de A27.

Werkzaamheden A12

Dit weekend wordt tussen knooppunt Lunetten en Kanaleneiland gewerkt van vrijdag 5 juni 21:00 uur tot en met maandag 8 juni 05:00 uur. Een deel van de asfaltdeklaag van de A12 en A27 bij Utrecht wordt vervangen. Daarom zijn enkele verbindingswegen op knooppunt Lunetten gedurende de werkzaamheden dicht. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Omleidingsroutes

  • De verbindingsweg van de A12 vanuit Arnhem naar de A2 richting Amsterdam is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de hoofdrijbaan van de A12.
  • De verbindingsweg van de A27 vanuit Breda naar de A12 richting Den Haag is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A12 bij Bunnik (19).
  • Oprit Hoograven (18) van de A12 richting Den Haag is tevens afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A12 bij Kanaleneiland (17).

De omleidingsroutes staan ter plaatse aangegeven met gele borden.

Werkzaamheden A67

Dit weekend wordt er ook gewerkt aan de A67 richting Venlo. Hier wordt drie weekenden gewerkt. Lees meer in ons artikel.

Advies

Ga goed voorbereid op weg. Check voor vertrek de verkeersinformatie en wegwerkzaamheden op deze site of op ons Twitterkanaal.