Nieuws

Lange weekendafsluiting A16 bij knooppunt Zonzeel

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Omleidingen

Verkeer vanuit Rotterdam richting Tilburg leiden we om via de oostkant. Wie vanuit Rotterdam naar Antwerpen wil, wordt via de westkant langs de werkzaamheden geleid.

Verkeer vanuit Den Bosch dat richting Bergen op Zoom en Vlissingen wil, kan zowel via de noordkant als de zuidkant omrijden.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Houd bij het omrijden rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Extra lange weekendafsluitingen

Onder normale omstandigheden doen we dit soort werkzaamheden in een weekend, vrijdagavond tot maandagmorgen. Echter moeten zowel Rijkswaterstaat als de bouwbedrijven rekening houden met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor het onderhoud aan de A16 betekent dit dat we de weg een dag eerder afsluiten. Zo kunnen we het geplande noodzakelijke onderhoud toch veilig uitvoeren.  

Weersgevoelige werkzaamheden

De weersverwachting ziet er niet al te best uit. Het wordt wisselvallig met kans op flinke buien en een aantrekkende wind. Hierdoor is het mogelijk dat de werkzaamheden niet door kunnen gaan. In dat geval plannen we de werkzaamheden op een later moment opnieuw in.