Nieuws

N35 bij Nijverdal dicht door ongeval

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

De afhandeling van het ongeval gaat naar verwachting tot 14:00 uur vanmiddag duren. Tot die tijd moet je rekening houden met omleidingsroutes.

Het verkeer wordt niet alleen grootschalig maar ook lokaal omgeleid via de volgende routes: Vanuit Almelo richting Zwolle kan doorgaand verkeer naar Nijverdal de omleidingsborden U41 volgen. Doorgaand verkeer vanuit Zwolle richting Almelo volgt de borden U40.

De grootschalige omleidingen zijn als volgt:

Moet je richting Zwolle? Op de A35 vanuit Enschede richting Almelo kun je omrijden vanaf het knp. Azelo. Dan volg je de borden Amsterdam en rijd je om over de A1, A50 en de A28.

Verkeer op de A28 vanuit Hoogeveen richting Zwolle dat naar Almelo moet volgt de borden Zwolle, Apeldoorn, Hengelo. Dan wordt je omgeleid ter hoogte van afrit Zwolle-Noord. Je rijdt dan over de A28, A50 en A1

Update: 09:08 uur

De politie heeft zojuist het ongevalsonderzoek afgerond. We verwachten nu om 12:00 uur klaar te zijn met de afhandeling van het incident en de weg dan ook weer vrij te kunnen geven.

Update: 10:57 uur

De N35 bij Nijverdal-Oost is een een uur eerder dan verwacht weer vrijgegeven. Alle omleidingen zijn dan ook weer ingetrokken. Dit is de laatste update.