Nieuws

N35 dicht vanwege ongeluk

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het ongeluk gebeurde donderdagochtend rond 07:45 uur. Om hulpdiensten veilig te laten werken, is de weg bij Enschede in beide richtingen afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar het ongeluk en naar verwachting wordt de weg om 11:00 uur weer vrijgegeven. Tot die tijd wordt verkeer in beide richtingen omgeleid vanaf knooppunt Buren via de A1, A30 (D) en de A31 (D) en vice versa.

Update 08:25 uur

In beide richtingen staat ingesloten verkeer. Er wordt hard gewerkt om dat daar zo snel mogelijk weg te leiden. De politie deelt op X (voorheen Twitter) dat het onderzoek naar het ongeluk is gestart.

Update 09: 27 uur

Het ingesloten verkeer wordt op dit moment weggeleid en inmiddels is ook een schoonmaakmachine aanwezig om het wegdek schoon te maken. De verwachting is nog steeds dat de weg om 11:00 uur vrij wordt gegeven.

Update 10:11 uur

De bergingswerkzaamheden zijn in volle gang en ondertussen wordt ook het wegdek schoongemaakt. De file is in beide richtingen twee kilometer met een vertragingstijd van een kwartier.

Update 10:37 uur

De bergingswerkzaamheden zijn afgerond en de weg is inmiddels weer vrijgegeven. De omleiding is ook ingetrokken. Dit was de laatste update.

De N35 is afgesloten in beide richtingen