Nieuws

N50 dicht bij knooppunt Hattemerbroek door ongeval

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Rond 16:45 uur gebeurde het ongeval op de N50 net voorbij knooppunt Hattemerbroek. Meerdere hulpdiensten, waaronder een brandweer en ambulance zijn aanwezig voor de afhandeling. Voorlopig leiden we verkeer via onderstaande route om.

Tekst gaat verder onder het omleidingskaartje

128v2 - -RWS

Update 17:45 uur

De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. Dit doen ze door middel van een verkeersongevallenanalyse (VOA). Verder staat er 3 kilometer ingesloten verkeer achter het ongeval. De hulpdiensten proberen de personenauto's nu terug te leiden, maar dit kan nog wel een tijd duren.

Tekst gaat verder onder de foto's

crop n50

terugleiden verkeer

ingesloten verkehahsh

Update 18:45 uur

De hulpdiensten zijn nog druk bezig om de ingesloten personenauto's terug te leiden. De VOA is onderweg en gaat zo onderzoek doen. Door het incident op de N50 heb je nu ongeveer 15 minuten vertraging op de A28 vanuit Zwolle naar Amersfoort.

Update 19:15 uur

De ingesloten personenauto's zijn teruggeleid. De VOA is ter plaatse en gaat het onderzoek starten. Na het onderzoek worden de voertuigen geborgen en gaan we opruimen.

Tekst gaat verder onder de foto

C60

Update 21:30 uur

De politie is het ongevalsonderzoek aan het afronden. We gaan zo beginnen met het bergen van de betrokken voertuigen.

Update 22:00 uur

We verwachten dat de weg rond middernacht weer vrij is. Check voor vertrek de actuele verkeersinformatie op onze website. Dit is de laatste update.